SYNDAT

Det är omöjligt att inte bli shopoholic i det här landet. Skulle ju egentligen inte handla något men hittade ett par jättefina jeansshorts och en tröja. Ett par nya jeansshorts behövde jag eftersom jag inte riktigt gillar de jag har nu så de "fick" jag köpa. Tröjan hängde bara med i farten. Det var i alla fall rea och en typisk amerikansk affär så tror jag kommer undan. Bra att man hitta på bortförklaringar för att få handla, känns problematiskt. Har redan hittat en sak jag ska köpa när jag får lön på fredag. Det ska förhoppningsvis bli det enda jag handlar den vecka, vi får se om jag lyckas eller inte.

SOL

Satt ute en stund och njöt av solen. Så skönt att solen skiner när man slutar och jag får lite tid i solen eftersom jag oftast är inomhus när jag jobbar. Inne har vi ac så jag kan gå en hel dag inne med långbyxor och tröja sen är det 30 grader ute, känns onödigt att ha så kallt inne. Läste min favorit tidning från sverige, Chic. Åt även lite Ben & Jerry's glass, Mums! Älskar de små förpackningarna för då kan man köpa flera smaker och man orkar äta upp dem. De stora kan jag äta två tre gånger av i innan de tar slut.

BIBLIOTEKET

Idag tog jag en sväng till biblioteket för att titta runt lite på böcker och se om de hade någon bra film jag kunde låna. Var jättesmidigt att låna böckerna. Jag skannade mitt bibliotekskort och sen la man böckerna på en platta så kände den av vad det var för böcker. Tyckte det var häftigt, haha.
Lånade två böcker om USA för att hitta lite reseinspiration och sen två filmer, Breakfast at Tiffany's och första Twiligt filmen eftersom jag fortfarande inte sett dem, skandal!

BÄSTA

Jag har nog världens bästa mamma! Titta så mycket gott hon skickat till mig, måste nog vara exakt 2kg lakrits. Har nog lakrits så jag klarar mig ett tag framöver. Livar upp mitt humör till tusen, tack mamma! Grattis på födelsedag! <3
Inte världens bästa bild men bjuder på den :) Sista bilden på oss innan jag åkte hit.

SÖNDAG

I söndags tog vi lite sovmorgon. Checkade ut runt tio och åkte och åt frukost på samma diner som dagen innan. Vi gick en sista sväng på Maine St innan vi cabbade ner och körde mot stranden. Vi åkte till en strand som hette Craigville Beach. Den var lång men sanden var inte så mjuk, den var fylld med snäckor. Vi stannade där tills 3 ungefär innan vi åkte tillbaka mot Boston. Hann med att äta på Wendy's och stanna på Starbucks för att skypa lite med Martin och kolla internet. Hade ju varit utan internet hela helgen. Känns som man var bortkopplad från världen. När jag kom hem skypade jag lite till med älskling innan han skulle sova.

LÖRDAGKVÄLL

När vi kom tillbaka till hamnen såg jag en fin hortensiabuske.
Vi hittade en indian på huvudgatan.
Fanns en staty på John F. Kennedy utanför hans museum.
Avslutade med hemgjord glass. Vi åt också jättegod mat nere vid hamnen idag igen.

THE LITTLE GREY LADY OF THE SEA

På lördagen efter vi ätit frukost åkte vi ut till en ö som heter Nantucket. Den har även smeknamnet "The little grey lady of the sea". Smeknamnet passar perfekt eftersom i princip alla hus på hela ön är gråa. Allt var otroligt vackert och en äkta New England stil. När vi kom till ön var det mulet och väldigt dimmigt. Vi hade tänkt hyra cyklar men eftersom vädret inte var så bra åkte vi på en guidad tur i en buss istället. Vi fick veta mycket om öns historia och se mycket mer än vad vi hade gjort om vi cyklat. Turen tog cirka 1.5h och när vi kom tillbaka till själva staden åt vi lunch på en av restaurangerna vid hamnen. Vid det här laget hade solen hittat tillbaka och det började bli väldigt varmt. Vi gick till en fyr som låg en bit från staden. Jag ville se den så vi tog oss dit ändå. Det var väldigt varmt att gå eftersom jag hade jeans och converse på mig för att det var så kallt på morgonen. Klok som jag är tog jag varken med mig en kjol eller ett par shorts men det gick hyfsat ändå. Vi satt lite på stranden vid fyren och tittade på alla stora båtar som kom in till hamnen. Efter det kände vi att det var dags att köa vatten så vi gick och gjorde det sen gick vi bara runt och lullade vid bryggorna tills det var dags att åka hem igen. På färjan hem satt vi på soldäck och njöt av solen, helt underbar dag.


Som ni ser var vädret väldigt dimmigt och mulet när vi kom dit.
Vi mötte en fin segelbåt på väg in i hamnen.
Det äldsta huset på ön, påminde om skansen.
En väderkvarn fanns det också, påminde om Öland.
Fanns lite öppen mark. Tror det var en tranbärsodling där nere.
Där skulle man ju inte tacka nej till att bo. I det här området kostade husen minst 10 miljoner dollar.
En kyrka med ca 3 års väntelista om man vill gifta sig.
När man har gift sig kan man hyra dessa gamla fiskestugor för 800 dollar per natt. Väldigt fina och mysiga :)
Så fint!
Var vackra rosor som klättrade på många av husen.
En av tre fyrar på Nantucket.
De hade flyttat fyren så att den inte skulle falla ner i havet eftersom ön eroderades på den här sidan. Hade visats på Discovery.
Det här skulle man ju inte heller tacka nej till.
Alla hus var gråa och vita.
Här höll US Cost Guards till.
En annan av fyrarna. Den vi gick till.
Lika rak som fyren.
En fin liten båt.
Nu är det klarblå himmel och vi går längs bryggorna.
Sista bilden innan vi gav oss in mot fastland igen.
Härligt!
Nu glider vi in mot Hyannis Harbor igen.
Många bilder men det hoppas jag ni gillar :) Vill ju dela med mig så mycket som möjligt av mina äventyr.

AMERIKANSKT DINER

På lördag morgonen åt vi frukost på ett typiskt amerikanskt diner. Var verkligen så som man ser på tv och kändes väldigt amerikanskt. Jag åt fattigariddare och bacon, mycket gott!
Polisen satt också och åt frukost.

ROAD TRIP TO HYANNIS, CAPE COD, MA

På fredag eftermiddag begav jag mig tillsammans med en kompis till Cape Cod. Var mycket trafik påvägen dit och tog ungefär 2.5 timmar att åka. Min midsommar var mulen och rätt så kall, dock inget regn. Vi åt middag i hamnen och gick längs huvudgatan i staden.


Åkte över en bro som liknade Ölandsbron fast mycket mindre. Var jätte trångt att köra på den men det gick bra. Vid brons slut var man på Cape Cod.
Middag på en restaurang vid Hyannis Harbor.
Stället vi bodde på, det hette Yarmouth Resort men kännes mer som ett typiskt amerikanskt motel.

MIDSOMMAR

Nu är väskan packad och snart drar jag till Cape Cod med Johanna. Vädret är inte med oss så blir att åka uppcabbat. Tror helgen kommer bli kanon ändå!
Glad Midsommar på er alla där hemma! Hoppas in haft en mysig dag, kram!

UNDERBART

Idag var jag i köpcentrumet igen. Träffade Susanne, Pernilla och Pernillas bror som var på besök, kul att träffa någon ny. Innan jag mötte upp dem var jag inne i värdens underbaraste affär. Den är verkligen så fin, Gilly Hicks. De har en vägg med behåar från golv till tak i alla regnbågens färger. Hela atmosfären i affären är underbar. Det är dock lätt att gå lite vilse och inte allt för lätt att hitta kassan eller provrummen haha. Det är som en liten labyrint.  Köpte två bhar och två trosor för 18 dollar (122 kr), egentligen skulle det kostat 90 dollar (585 kr) men eftersom de har underbara reor här tjänade jag 72 dollar (468 kr). Ska försöka spara pengar tills nästa gång det är rea för man tjänar så otroligt mycket på att handla på reorna.


Jättefina prov rum!
Var verkligen ett rum med soffa och byrå.
Så ser affären ut utifrån.
De har självklart jättefina påsar också :)

BÄTTRE HUMÖR

Har känt mig på lite bättre humör idag. Vet inte om det är för att det är helg snart eller att jag bara orkat ta tag i saker. Fick ett kort på posten som gjorde mig gladare, tack Lillemor! Jag har ju också en underbar pojkvän som vet hur jag ska behandlas för att bli på bättre humör.


Idag har det regnat hela dagen, inte bara lite utan nästan öst ner hela tiden. Jag åkte in till köpcentrumet för att spana efter något fin till mig. Resulterade i en ny bh från Victoria Secret. Efter det åkte jag till T.G.I. Friday för att äta kvällsmat och för att möta den mexicanska tjejen. Hon var jätte trevlig och det blev inte alls så pinsamt som jag trodde det skulle bli. Riktigt lyckat och vi kommer nog säkert träffas igen.



STÄDDAGS

Har väntat på att jag ska orka städa lite i mitt rum och idag kom det. Tog tag i att dammsuga bakom alla möbler och alla lustiga vråer så jag vet att det är rent. Känns skönt nu när det är gjort för jag hittade endel spindelnät och liknande. Vet inte när de städade ordentligt här nere sist. Ska tända mitt doftljus nu med så att det luktar gott och känns lite hemtrevligt.

ONSDAG

Inte gjort så mycket den här veckan. Igår var jag på starbucksmötet och det var första gången någon skulle åka hem på riktigt sen jag kom. En jätte trevlig finsk men svensktalande tjej, var nog lite avundsjuk på henne men ändå inte. Jag har tio månader kvar här och massor mer att upptäcka!
Idag regnar det tyvärr men kanske ska åka till en kompis när jag slutat, Vi hade tänkt sola men det går ju inte nu, hoppas på te och fika eller något istället. Kanske ska träffa en mexikansk tjej ikväll också. Det är lite spännande, har ju bara svenska kompisar hittills.
Vi får se hur det blir. Nu laddar jag bara inför en ledig helg, längtar så mycket. Svamligt inlägg men måste få skriva av sig lite ibland också.. Kram

PILATES

Idag jobbade jag 8-3 som jag antagligen kommer göra ett par veckor framöver. En bra tid eftersom jag slutar tidigt men jobbigt att underhålla en bebis i 7 timmar. Känns skönt att jag i alla fall slutar och behöver inte tänka på bebisen på kvällarna. Idag var hon inte på så bra humör så hoppas hon mår bättre i morgon.


Efter mycket välbehövligt pratande med Martin och en konferens med Mamma, Martin och Rebecka åkte jag till gymmet för ett pilates pass. Passet var väldigt lätt och jag blev inte ens svettig. Kul att man anstränger sig och åker till gymmet för att inte ens träna ordentligt. Hoppas det finns något pass jag gillar. Det är sådan skillnad på tränare här, hemma är ju alla unga hurtiga vältränade tjejer och här är det medelålders kvinnor som inte alls är lika vältränade eller engagerade.


Hoppas jag kommer bli på lite bättre humör snart. Längtar tills på helgen då jag och en kompis ska bo på hotell och vara borta från Natick hela helgen!

INSAINE

Jag säger bara herregud vad häftigt det var i Boston idag! Sjukt mycket folk, de sa på nyheterna att det var över en miljon människor och tittade på paraden och stämningen var på topp. En helt underbar dag men sol, värme och glada människor. Åkte in för att se när Boston Bruins åkte i en parad genom staden. Det var verkligen helt galet! SÅ glad att jag fick vara en del av allt, händer nog bara en gång i livet.
Det blev ju inte sämre när man fick se Tim Thomas, Chara och THE Stanley Cup.
Tim Thomas och Captain Chara
Stanley Cup
Trångt!
Hann med att se lite nya delar av Boston
Hann med ett klädesombyte, var så sjukt varmt så var tvungen att köpa en klänning och byta till, haha
Lunch i Public Garden
Avslutade kvällen i Harvard Yard efter en god middag och ett till klädesombyte, haha
Underbar dag!

IKEA

Idag åkte jag till IKEA igen. Idag var det midsommarbord som lockade. Åkte dit med en svensk kompis och hennes österrikiska vän, jättetrevligt var det. Efter det åkte jag hem till den svenska tjejen som bodde i ett as stort hus! Vi tittade på en film innan jag begav mig hemåt igen.

KALAS

Idag jag varit på kalas, haha! Jättekul att få prata lite med alla och det kändes nästan som jag var där. Tänk vad bra tekniken är, åter igen, vad skulle vi göra utan den?

NÄSTA FAS

Känns som jag nu har kommit över "smekmånads stadiet" här och går in en den fasen när allt känns om vardag och allt blir mindre roligt. Känns som jag gjort det mesta här precis i närheten trots att det säkert finns massor mer att göra som jag inte tänker på. Hoppas det bara är en temporär nedgång och jag blir på bättre humör igen snart. Tror nog det beror på alla kalas och allt kul hemma som jag missar.


Har i alla fall planerat lite roliga saker framöver. Ska spendera hela midsommar helgen på Cape Cod som är ett sommarställe här, president Kennedy hade sitt sommarhus där. Har också planerat att åka till Philadelphia den 15 till 17 juli och se staden och hälsa på amishfolket. Den 22 juli kommer min älskling hit!! och den 5 till 7 augusti ska jag till Washington D.C. Sen i september kommer mamma och Rebecka hit och de stannar i två veckor vilket kommer vara jätteskönt! Då ska vi utforska New York. Känns bra att ha lite planerat så jag vet att jag inte bara kommer sitta hemma i huset och uggla. Blir förhoppningsvis lite roliga dagsutflykter också.
Saknar er också! Inte bara Martin :)

VI VANN

Yey! Boston Bruins vann stanley cup i år. De har inte vunnit på 35 år så perfekt att de vinner nu när jag är här, overkligt. De vann sista och avgörande matchen mot Vancover men 4-0 så de var värdiga vinnare.

SUNNY AGAIN

Idag tittade solen fram på eftermiddagen så efter jobbet åkte jag till en kompis och vi åkte till ett skogsområde och hikade lite. Vi gick inte så länge eftersom vi inte vågade gå så långt när vi inte hittade. Efter promenaden åkte vi till starbucks och pratade lite i solen innan vi åkte hem igen. På vägen hem stannade jag vid target och köpte lite träningskläder. Behövde verkligen ett par korta shorts och en ny sport bh. De kom till användning senare på kvällen när jag tog mig ut och sprang en sväng.

BOKSIGNERING

Idag runt halv sju åkte jag till Wellesley bibliotek för att lyssna på Ann Brashares som berättade lite om sin nya bok som släptes idag, Sisterhood Everlasting. Det är alltså hon som skrivit böckerna Systrar i jeans eller som de heter på engelska Sisterhood of the traveling pants. Första gången jag träffar en riktigt författare som jag läst många böcker av. Älskar Systrar i jeans så hoppas den sista boken är bra.

8 VECKOR

Idag var det åtta veckor sen jag lämnade Sverige. Kan inte fatta att jag varit här så länge! Men jag har ju i alla fall 44 veckor kvar så det kommer nog kännas långt om ett tag. Är lite svårt att veta hur man ska räkna för idag är det ju 8 veckor men på lördag är det två månader, dagens i-landsproblem.


Jobbade som vanligt 8 till 3. Sen åkte jag till en kompis och vi gick en sväng innan vi åkte och åt pizza. Efter det åkte vi tillbaka till hennes hus och tittade på hockyn Boston Vs. Vancover. Boston säkrade segern efter att gjort 4 mål de första tio minuterna. Nu är det 4 min kvar och de leder med 5-1 så tror nog det blir en sjunde och avgörande match senare i veckan, spännande!


Har inte tagit någon rolig bild idag så tyvärr blir det ingen. Får försöka hitta något spännande att ta kort på imorrn.

SEG SÖNDAG

Idag har jag varit ledig men inte gjort något speciellt. Sov till elva ungefär vilket var helt underbart. Har skypat massor med Martin men också hunnit med Bella och Mamma vilket känns bra. Varit och handlat lite mat så jag har något att äta under veckan. Runt 7 åkte jag och mötte en tjej på ett nytt starbucks som jag inte varit på tidigare. Det var trevligt och vi satt och pratade tills de stängde vid nio. Så skönt att komma bort från huset och prata av sig lite.


Åt lyxmackor till middag, annars brukar jag bara äta knäckebröd med philadelphia. Nu blev det vitlöksbröd med gurka och fetaost.
Till middag blev det min standard rätt när vi äter kinamat, kyckling med cashewnötter.

BOSTON IGEN

Åkte in till Boston idag igen för en riktig shoppingdag. Vi gick och vi gick men vi hittade alla butiker vi ville in i. Det är ju bara det att det är så oerhört svårt att inte köpa så mycket. Kommer bli shopping förbud nu ett tag framöver. Ska försöka hålla mig så länge som möjligt, man vill ju spara lite av sin lön varje vecka.


Går längs en jätte mysig gata
Tog en sväng förbi George idag igen.
Public garden
Middag på Hard Rock Café, natcho tallrik som man inte ens orkar äta hälften av.
Dagens affärer.

BRUINS

Tittade på match 5/7 med Susanne och Pernilla. Det stod två lika i matcher men tyvärr vann Vancover med 1-0 idag så nu står det 3-2 till Vancover. Den sjätte matchen spelas på måndag och då måste Bruins vinna annars är det kört.
Blev lite trötta på slutet.

BOSTON

Efter ett pass med träning och ett pass med jobb åkte jag inte till Boston med Johanna. Det var ett tag sen jag var inne där men det var precis lika fint som sist. En underbar stad att gå runt i och njuta av solen.
Boston Bruins spelar ju som jag skrev tidigare final i stanley cup så självklart har George Washington en bruins tröja på sig, haha!
Några ankor hade också fått sig var sin tröja.
'
Avslutade med Burger King i parken.

TRÄNING

Vet inte riktigt hur jag gick med på det här men ska i alla fall iväg och träna nu. Klockan 7 på morgonen, jag som är morgontrött!

TORSDAG

Hade tänkt åka och äta lite kvällsmat med en kompis men det blev åskoväder igen så stannar hemma ikväll. Finns inte så jättemycket att göra så försökte mig på en fiskbensfläta. Blev sugen på att pröva efter att jag skypade med Kristin i veckan. Hon hade provat och tyckte det blev fint.
Ikväll får det bli lax och sallad till kvällsmat. Lita marabou eller popcorn kanske det blir också :)

MORGON

Min morgon ser oftast likadan ut. Går upp mellan 7.15 och 7.30. Sätter in gröten i micron och går på toa. När gröten är klar ställer jag den framför datorn och går och breder två knäckebröd med philadelphiaost. Sen sitter jag och äter framför datorn och tittar på facebook vad alla har hunnit göra hittills under dagen, sen börjar jag jobba 8.15.


Det var mulet idag och mullrade fortfarande men det kan ju vara lite mysigt det med ibland. Frukosten blev ju lite extra bra när jag har fina pioner och ett kort från mamma på bordet.


Vet inte hur jag skulle klara mig utan min bästa vän datorn. Hur gjorde egentligen de au pairer som åkte under 90-talet innan skype och facebook? Skulle inte alls klara att vara här om jag inte hade min dator och internet.



ZUMBA

Det har varit strålade solsken idag. Själv har jag spenderat dagen inne med ac men när jag gick ut när jag slutat var det som att gå in i en ångbastu nästan, jättehög luftfuktighet plus hög temperatur. Jätteskönt att åka iväg i cabben när det bara kommer varma vindar och solen skiner.
Tog mig till gymmet idag för min första träningspass, det blev zumba! Var lite små rörigt och inte alls organiserat. Ledaren hade ingen mikrofon och bytte steg och rörelse till varje låt och visade aldrig hur man skulle göra så det var bara att försöka härma så gott jag kunde. Ska försöka prova zumba igen fast med en annan instruktör och se om det är roligare. Har ju hört att många gillar den träningsformen men jag är lite skeptisk.
Efter träningen åkte jag på bio. Såg den nya X men filmen som var riktigt bra trots att jag inte sett någon av de andra. Det var dock lite halv jobbit att de som satt framför mig satt och hånglade igenom halva filmen men haaha, de hade nog mysigt. När jag kom ut från bion var regnade det inte men det var långa blixtrar längs himlen. Kan förstå att det åskar när det är så här varmt. Det var varmt ute trots att klockan var halv elva på kvällen. Känns som man är "utomlands".

MAJ

Tänkte göra en sammanfattning på vad jag han med under maj månad.
Ett antal besök till bion
'
Många goda middagar.
Kanada och Niagara Fallen
Party i Kanada.
Hemlängtan.
Besökt Harvard.
Njutit av solen och Boston
Åkt en gul skolbuss.
Varit i Rockport
Njutit på stranden.

EN GLAD ÖVERRASKNING

Fick ett litet kort på posten idag från mamma. Jag blev jätteglad! Tack

TISDAG

Igår var jag duktig och tvättade bilen innan jag åkte till Starbucks mötet. Blev glatt överraskad när en tjej hade med sig djungelvrål. Värdens godaste godis!!
Det sägs att det ska bli runt 100°F idag. Gött!

MÅNDAG

Mitt värdbarn har fått en egen gungställning som hennes låtsas morfar gjort åt henne. Vi var ute och gungade lite idag och hon är ju så söt när hon sitter i gungan. Jätteliten men ändå jätteglad och nöjd. Ska fråga min värdmamma snart om jag får lägga ut en bild på mitt värdbarn så ni får se henne.

NANTASKET BEACH

Idag tog vi en trip till en strand som heter Nantasket beach och ligger lite söder om Boston. Den var rätt så fin men det blåste som bara den så höll på att frysa ihjäl i min flece och mina shorts. Vi hittade lite lä och då blev det genast mycket varmare. Solen tog rätt bra ändå och jag blev som en tomat i ansiktet och på baksidan av benen.
Efter stranden tog vi en till sväng till IKEA och när jag kom hem skypade jag med Martin <3

Träffade Pernilla på kvällen och vi åt på T.G.I Friday. Mycket trevlig kväll!

Tidvatten!

BLÄ

Jobbar kväll idag vilket jag inte alls föredrar. Barnet är mycket tröttare och skrikigare och det går inte att lugna ner henne som det går på dagarna. Som tur är har hon sin gunga men ibland hjälper inte ens den. kul. Känner mig väldigt deppig nu när jag sitter ensam och väntar på att mamman ska komma hem. Alla där hemma ligger ju och sover och finns inte mycket att göra här heller. Nu ska jag försöka hitta något att titta på online. Någon som har någon bra serie att tipsa om?
Försöker hålla humöret uppe och tröst äter lite bilar från IKEA

COLLEGE

Idag blev jag klar med mina 3 första credits. Måste ta 6 stycken innan man åker hem. Det känns bra att redan vara klar med hälften. Klassen var dock inte så intressant kändes mest som vi satt av tiden varje gång men lite lärde vi oss i alla fall.
Skolan jag gick på
yey, jag blev godkänd.

SVENSKAR TILL DET

Fixade iordning mitt rum lite efter IKEA.
Före:
Efter:
Blev det bättre??

IKEA

Idag efter jobbet bar det iväg till IKEA, jippi! Har velat åka dit länge men aldrig blivit av. Det tar ungefär 50 minuter att köra dit men det känns inte alls långt här. Det kändes verkligen konstigt att gå där inne för det ser exakt lika dant ut som hemma. Bara det att det står lite annorlunda på skyltarna. Blev lite sorgligt att se alla möbler man har hemma och alla minnen från att gå runt och titta på inredning med Martin men det var ändå kul att känna sig lite som hemma. En mini tripp till Sverige.
Lycka! Räksmörgås, köttbullar och potatismos och Stockholm i bakgrunden =)
Fick med mig lite hem

ROCHE BROS.

Här har ni "min" mataffär som jag handlar i. De har allt! Idag fick jag hjälp att köra vagnen till bilen och last in påsarna i bagaget. Känns väldigt töntigt att gå framför och visa vägen till bilen, öppna bagaget och vänta tills de lastat in allt. Men men de är ju deras jobb, haha.

TORNADO AND LIGHTNING

Det här skrev jag runt 21.30 men hann aldrig lägga upp det innan det blev strömavbrott!

Tornadon träffade en stad ungefär en timme ifrån mig, minst fyra döda och många skadade. Läskigt! Och nu är jag rädd! Blixtrar som satan utanför fönstret och mullrar på samma gång. Har rullgardninen nere men ser hur det bleknar massor utanför fönstret. Smällde till massor nyss, måste ha slagit ner nära! Brukar inte vara rädd för åska men nu är det precis över oss. Läskigt när det smäller så högt! Drog upp rullgardinen och tittade lite. Ser ut som på ett disco nästan. Väldigt läskigt!
De avbröt all sändning på alla kanaler och visade det här istället!


Blev väldigt förvånad när strömmen gick men hade som tur var en liten ficklampa i min nyckelring. Min värdmamma kom ner och gav mig en större ficklampa och en tändare så jag kunde tända mina ljus. De var lite rädda de också. Vilket oväder det var alltså! Får se hur stor skadan är i morgon när vi går upp. Lite mysigt var det ändå med tända ljus och inget annat att göra än att läsa en bok. Nu är strömmen tillbaka eftersom jag kan lägga upp det här inlägget. Men den var borta i över en timme. Har inte hört någon åska på ett tag så det är nog över nu. Ska försöka sova lite snart, god natt.

BOSTON BRUINS

Idag spelar Boston Bruins första matchen i stanly cup finalen mot Vancover. De har inte vunnit på länge så vore ju kul om de vann nu när jag är här. Vi får se hur det går!

TORNADO WARNING

Har varit soligt och varmt hela dagen men nu har det mulnat igen och åskar. Det regnar inte än men blåser, blixtrar och mullrar. När jag var på väg hem förrut sa de att det var en tornado varning här i Massachusetts. Väldigt ovanligt! Det första min värmamma sa när jag kom hem var att hon var glad att jag var hemma för de hade gått ut med varningen på tvn också. Brytigt alla program för att varna. Just nu är den i Springfield som ligger ca en timme inåt landet. Får se hur det här går. Ska vara själv hemma med barnet ikväll. Håller er uppdaterade!

RSS 2.0